Oldal: 1 / 6

Alice in Wonder City magyar felirat [15/15]

Elküldve: 2014.08.15. 23:14
Szerző: Hayako
Kép
Cím: 給愛麗絲的奇蹟
Átírt cím: Alice in Wonder City
Műfaj: Emberi dráma és kicsit zenés
Epizódok száma: 15
Évjárat: 2012
Fordítók: Raina (1. rész), Hayako (2-9. rész), Nana (5-15. rész)
Kisegítő fordítók: Colette_ (5. rész)

Történet
Ting Yu egy híres hegedűművész, aki épp csak visszatért a tengerentúli koncertsorozatáról. Chen Hai Jie egy lelkes álmodozó, aki azért költözött fel vidékről a nagyvárosba, hogy elismert hegedűművész váljon belőle. Lan Die Fei egy bájos lány tökéletes hanggal és hallással megáldva. Alice pedig egy titokzatos lány Japánból, aki az utcákat róva próbálja megfejteni múltját. Álmaik magvai a városban vannak elszórva, melyek csak arra várnak, hogy egy nap bimbózó virágba boruljanak.

Felirat letöltési lehetőségei
1. rész: https://drive.google.com/drive/#folders ... HdFcDByM1U

Sorozat letöltési lehetősége
| +
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=420513
A feliratot kizárólag otthoni használatra szántam! Ebből semmilyen anyagi hasznom nem
származik, kérlek ne áruld, ne égesd videóba, ne tedd fel online filmmegosztóra! Köszönöm!


A 2-15. rész ide is fel lesz töltve, de Raina kérésére az 1. részt nem tehettem fel, a letöltési aránya miatt.

Re: Alice in Wonder City

Elküldve: 2014.08.16. 08:14
Szerző: atina369
Kedves Hayako!
Nagyon szépen köszönöm Neked ennek a sorozatnak a fordítását, és természetesen Raina-nak is, aki az első részt hozta. Tegnap este meg is néztem, és nagyon tetszett, ígéretes sorozatnak tűnik. Nagyon kíváncsi voltam Aaron Yan játékára, eddig komoly szerepben nem láttam, de az eddig látottak alapján nem fog gondot okozni neki.
A filmet már napokkal ezelőtt letöltöttem, úgyhogy most már csak a feliratokat várom. Örülök, hogy egyre több fordító dönt úgy, hogy tajvani sorozatot is bevállal. Engem a Mars fertőzött meg és azóta nincs megállás, gyűjtök mindent, ami tajvani.
Köszönöm, hogy Te is bővíted a magyar felirattal ellátott tajvani sorozatok listáját. Sok sikert és kitartást a munkádhoz.

Re: Alice in Wonder City

Elküldve: 2014.08.16. 11:31
Szerző: summi
Szia Hayako és Raina !

Megfogott ez a történet szeretem a tajvani sorozatokat örülök , h egyre több tajvani sorozat elérhető már magyar felirattal :-D köszönöm szépen a feliratokat a letöltési linkeket :-D

Re: Alice in Wonder City

Elküldve: 2014.08.16. 20:54
Szerző: Hayako
Sziasztok! (wave)

Jövő héten elkezdem ennek a sorozatnak is a fordítását! (nod) Az 1. részből készítettem egy javított verziót is - amelyet, ha akartok fel is töltök - mert az eredetiben sok elírást észrevettem, így azok nagy részét javítottam. A the Liar and his lover című japán film után ismét megpróbálkozom egy zenei témájú drámával. Több helyen is írtam, hogy rákaptam a tajvani sorozatokra (bár kétszer hosszabbak, mint a koreaiak, de nem lehet őket annyira kiszámítani), de főleg egy Aaron Yan nevű úriemberre, akit nagyon tehetséges színésznek tartok. Korábban a népszerű Fahrenheit együttes tagja volt, de ahogy a DBSK is, ez is feloszlott és a tagok szólóban nyomultak tovább (kivéve talán Wu Chun-t, aki megházasodott és azóta el is tűnt a képernyőről). Úgyhogy elkezdtem keresgélni a fiúk és sorozataik után, és meglepődve tapasztaltam, hogy a legtöbbet vagy épp fordítják vagy már lefordították. Az Alice in Wonder City nem egy vidám sorozat, mint a Surplus Princess, itt az érzelmek komoly szerepet játszanak (mondjuk, hol nem) :-? . Tehát ez nemcsak egy remek drámai sorozat, de megismertet minket néhány klasszikus zenei darabbal is.

Kép

Re: Alice in Wonder City

Elküldve: 2014.08.16. 21:16
Szerző: atina369
Szia Hayako!
Megmentettél a javítástól :-) . Este a film után azon gondolkodtam, hogy neki kéne állni kijavítani a feliratot, mert most úgy érzem, hogy örök darab marad. Én szívesen venném, ha megosztanád velünk a javított változatot.

Re: Alice in Wonder City

Elküldve: 2014.08.17. 10:32
Szerző: Batorix
Köszönöm! Egy kicsit várok amíg haladtok vele addig leszedem és majd jelenkezem AAron-t mostanában egy jó pár sorozatban
láttam elfogadnám itthonra.

Üdv.
Barbi :-)

Re: Alice in Wonder City

Elküldve: 2014.08.17. 11:54
Szerző: Hayako
Batorix írta:Köszönöm! Egy kicsit várok amíg haladtok vele addig leszedem és majd jelenkezem AAron-t mostanában egy jó pár sorozatban láttam elfogadnám itthonra.

Üdv.
Barbi :-)
Kedves Batorix!

A sorozatot egyedül viszem, mivel Raina nemsokára befejezi a fordítást. Mivel a The Mermaid-del párhuzamosan fordítom és közel 1000 soros egy rész, csak heti 1 részt tudok garantálni.
8-|

Re: Alice in Wonder City

Elküldve: 2014.08.17. 14:45
Szerző: summi
atina369 írta:Szia Hayako!
mert most úgy érzem, hogy örök darab marad. Én szívesen venném, ha megosztanád velünk a javított változatot.
Húú de örülök ennek a hírnek , h örök darab ez a sorozat , ezt éreztem már a rövid tartalomból ... :-D

Hayako , köszönöm az első rész javított verzióját viszem is .. (L)

Re: Alice in Wonder City

Elküldve: 2014.08.17. 15:21
Szerző: Batorix
Köszönöm és már leszedtem az I.részt esti programmom már meg van hála neked.

Re: Alice in Wonder City (2 of 15)

Elküldve: 2014.08.19. 12:41
Szerző: Hayako
Elkészült az Alice in Wonder City 2. része! A nézőknek jó szórakozást! (drums)
Kép