~ DORAMAPERCEK.HU ~

A Facebookon vagy a Google Pluszon bármikor elérhettek bennünket!

Bump off Lover (03/14)

Tajvani doramák

Moderátor: bekka

Avatar
atina369
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: 2014.01.21. 11:38

Re: Bump off Lover (03/14)

Hozzászólás Szerző: atina369 » 2014.02.28. 11:41

Szia Gilnis!
Látom meghalt a géped :'( . De ugye nem visszavonhatatlanul? Sajnálnám, ha az eddigi munkád kárba veszne. Nagyon tetszik a film. Azért nem írtam róla eddig, mert már jól kibeszéltétek, de ha folytatod, akkor majd megpróbálok én is bekapcsolódni, és hozni fogom a hozzászólásaimat.

Amíg a feliratokat vártam, gyorsan megnéztem a Marsot. Már egy hete befejeztem, de még mindig a hatása alatt vagyok, teljesen elvarázsolt és lenyűgözött ez a sorozat, minden percét imádtam. Azt hittem, hogy a White Christmas-t jó ideig nem fogja egy sorozat sem letaszítani a trónról, de tévedtem, a Marsnak sikerült. A film zenéjét is nagyon szerettem, gyorsan be is szereztem. Talán belenézek majd a Meteor Gardenbe is, bár a BOF-ot csak az első 3 részig bírtam, bár ez leginkább a főszereplő lánynak köszönhető. Lehet, hogy rákapok a tajvani sorozatokra is :laugh: ?

Avatar
gilnis
Fordító
Hozzászólások: 120
Csatlakozott: 2014.01.13. 19:22

Hozzászólás Szerző: gilnis » 2014.04.30. 20:57

Szervusz Atina!

Először is elnézést kérek a kései válaszért. :-( Sajnos a gépem azóta sem támadt fel, de igyekszem kitalálni valamit. Nem jó érzés, hogy újra kell fordítanom, ami elveszett, de az itt a legkevesebb. Egyelőre még nincs, amin dolgozhatnék, de semmiképpen sem akarom félbehagyni a sorozatot. Egyrészt nagyon jó, és megérdemli, hogy magyarra is le legyen fordítva. Másrészt nektek, neked, Summinak, Cseppkének és még aki elkezdte, tartozom annyival, hogy be is fejezem. Ezzel tisztában vagyok, és így is akarok tenni, amint lehet.

Nagyon örülök, hogy megnézted a Marsot!!!! (w00t) Nem gondolnám, hogy jobb, mint a White Christmas, de a női szívnek általában jó pont a romantikus vonal, hát még ami a Marsban van! <33333 A tajvani sorozatok sokkal kedvesebbek a szívemnek, mert igazibbnak tartom őket a koreaiknál. Én nagyon tudom őket neked ajánlani. Nézz meg belőlük minél többet! :)
ImageImage
KÉSZ: Linger, Heartbeat Love, Hide and Seek, The Palace FOLYAMATBAN: Bump off Lover 04.

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég