Oldal: 1 / 1

Inside men

Elküldve: 2017.04.29. 18:00
Szerző: cloverwl
Az Inside men egy 2015-ös dél-koreai politikai bűnügyi dráma Woo Min Ho rendezésével, Yoon Tae Ho képregénye, az Insiders alapján, ami a koreai társadalom korrupcióját boncolgatja.

Sztori:
Lee Kang Hee, egy újság főszerkesztője elnökjelöltté emeli Jang Pil Woo képviselőt, a média erejét használva.
Ahn Sang Goo-t, a politikai bérencet rajtakapják, amint el akarja lopni a kenőpénzről szóló aktákat, és emiatt elveszti az egyik kezét. 2 évvel később bosszút áll egy ügyésszel karöltve, aki kapcsolatok híján az igazság kergetésével akar karriert csinálni.
A siker érdekében, hogy leleplezzék a sok korrupciót és kapcsolatot, egy beépített emberre van szükség.

Torrent:
https://avistaz.to/torrent/47134-inside ... d-ac3-zoom" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Inside men

Elküldve: 2017.04.29. 18:41
Szerző: mikaz
Kedves Cloverwl!
Hálásan köszönöm,hogy lefordítottad! Látom, én vagyok itt fórumozóként egyedül. Azért bizakodom, hogy másokat is érdekel ez a film.

Nagyon-nagyon jól felépített történet, minden mozzanatnak, minden gesztusnak jelentősége van. Bárhol játszódhatna, ahol a korrupt politika összefonódott a médiával és a nagytőkével. Életveszélyes játék annak,aki a tökéletes igazságot keresi. Nem meglepő,ha a tiszta eszközök nem is vezetnek eredményre, hiszen az igazságszolgáltatás is bűzlik a korrupciótól.
Roppant izgalmas logikai játék részesei lehetünk, amiben egy jelentéktelen, kapcsolatok nélküli, de kellő éleslátással és ambícióval rendelkező ügyész (Cho Seung Woo), és egy gengszter (Lee Byung Hun) döbbenetes trükkökkel vezet el a végső megoldásig. Fantasztikusan hiteles ennek a két nagyágyúnak a játéka!
Miattuk is élmény.
Cloverwl, nagyszerű a feliratod! A filmekben általában zavar,ha trágárságot kell olvasnom, vagy hallanom, viszont a film hangulata megkívánja. De neked valahogy úgy sikerült ezt megoldanod, hogy egyáltalán nem zavaró, sőt teljesen átérzem az adott pillanat hangulatát,a helyzetet, amit nem is lehet másképp kezelni, csak durva kifejezésekkel.
A cselekmény végig jól követhető a fordításoddal, az időzítés kényelmesen olvasható.
Külön köszönöm,hogy a bővített változatot fordítottad! Mivel mindkettőt láttam már, leszűrhettem, hogy ez a bővített film sokkal jobban körüljárja a dolgokat, érdemes rászánni az időt.

Re: Inside men

Elküldve: 2017.05.14. 13:25
Szerző: mikaz
Kedves ismerőseim kérésére feltettem megára a filmet. Megosztom a letöltés lehetőségét.
Inside Men The Original

Re: Inside men

Elküldve: 2017.12.13. 10:59
Szerző: HaNa
Köszönöm szépen a feliratot.