Szia Bekka!
Köszönöm a Queen fordítást remélem hamarosan újra jelentkezel.
Régen leszedtem már de megvártam türelmesen mig végzel vele.
Tudom hogy valamikor betervez ted a Bali-t még Arkana-val úgye nem felejtkezel meg róla.
Kívánok neked nagyon sok szép pillanatott és jó pihenést.
Üdv.
Barbi
Yawang - Queen of ambition (Kész)
Kedves Barbi, a Bali kizárólag Arkana munkája, abban én nem vettem részt.Batorix írta:Szia Bekka!
Köszönöm a Queen fordítást remélem hamarosan újra jelentkezel.
Régen leszedtem már de megvártam türelmesen mig végzel vele.
Tudom hogy valamikor betervez ted a Bali-t még Arkana-val úgye nem felejtkezel meg róla.
Kívánok neked nagyon sok szép pillanatott és jó pihenést.
Üdv.
Barbi
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com
bekkafeliratai@gmail.com
Szia Bekka!
Már másodszor töltöm le a feliratokat. Először az elkészülte után vittem el. De baleset történt vele, most újra be kellett szereznem.
Köszönöm a fordítást, és további jó munkát kívánok.
Már másodszor töltöm le a feliratokat. Először az elkészülte után vittem el. De baleset történt vele, most újra be kellett szereznem.
Köszönöm a fordítást, és további jó munkát kívánok.
Köszönöm szépen a fordítást.
--„Egy mosoly mindent képes megváltoztatni. Egy egész életet. Sőt, kettőt. Két emberét. Azokét, akik egymásra mosolyognak.”
/Csitáry-Hock Tamás/
/Csitáry-Hock Tamás/
Kedves Bekka!
Hálásan köszönöm a feliratokat!
Végre eljutottam hozzá, hogy leüljek és megnézzem ezt a sorozatot is - természetesen a felirataid nélkül sokkal kevésbé lett volna élvezetes.
Kívánok nagyon sok erőt, egészséget és szabadidőt 2017, hogy folytatni tudd mindazt a munkát amivel mindannyiunkat megörvendeztetsz időről-időre!
Hálásan köszönöm a feliratokat!
Végre eljutottam hozzá, hogy leüljek és megnézzem ezt a sorozatot is - természetesen a felirataid nélkül sokkal kevésbé lett volna élvezetes.
Kívánok nagyon sok erőt, egészséget és szabadidőt 2017, hogy folytatni tudd mindazt a munkát amivel mindannyiunkat megörvendeztetsz időről-időre!
Örülök, hogy tetszett nektek!
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com
bekkafeliratai@gmail.com
Sziasztok...Esetleg nincs kedvetek kedvcsinálónak egy két képet kitenni? és esetleg a többihez is, hogy egy kicsit élénküljön ez a topik is...Mármint am block az összes topik...xdddd . És ahol esetleg nincs ismertető ott kitenni...hátha így többen rákapnának.
Az elején van egy trailer
bekkafeliratai@gmail.com
bekkafeliratai@gmail.com