Eredeti cím: 왕이 된 남자
Egyéb címek: A Koronás Bohóc
Műfaj: Dráma, Történelmi
Kategória: TV-sorozat
Részek száma: 16
Ismertető:
A frissen megkoronázott Királynak sok ellensége van, akik próbálják meggyilkolni őt. A Király lassan kezdi elveszíteni a józan eszét. Bűntudat, halálfélelem és a bizonytalanság érzése gyötri. Szerencsére Lee Főtitkár, aki az egyik legnagyobb bizalmasa talál egy bohócot, aki ugyanúgy néz ki, mint a Király. A Király beülteti a trónra a bohócot, hogy ha újabb gyilkossági kísérlet történik, ő haljon meg és elmenekül a palotából, hogy szórakozzon kicsit.
Ha Sun, a bohóc, beleszeret a gyönyörű Királynéba és összebarátkozik egy fiatal szolgálólánnyal, aki annyi idős, mint a húga. Eközben az igazi húgával egy szörnyűség történik.
Kibírja a jószívű fiú a Palotai élet könyörtelenségét? Elbírja egy ország súlyát? Eléri kitűzött céljait, mielőtt az igazi Király visszatér? Vagy meghal, mielőtt bármit is véghez vinne?

Jó hétvégét neked is!
 Jó hétvégét neked is! megsirattam, mert ez egy rettenetes trauma amin átment. A vadászat is nagyon izgalmas volt, majdnem sikerült a terv, hogy az álkirályt eltegyék láb alól, de azon meg nevettem hogy újgymond elvétette a célt..ha egy picit följebb , tökéletes bosszú lett volna a húgáért!
 megsirattam, mert ez egy rettenetes trauma amin átment. A vadászat is nagyon izgalmas volt, majdnem sikerült a terv, hogy az álkirályt eltegyék láb alól, de azon meg nevettem hogy újgymond elvétette a célt..ha egy picit följebb , tökéletes bosszú lett volna a húgáért!    . Úgy veszem észre, az álkirályt is kezdik komolyan venni, lesz aki nagyon szívből fog neki segíteni..szóval szurkolok
 . Úgy veszem észre, az álkirályt is kezdik komolyan venni, lesz aki nagyon szívből fog neki segíteni..szóval szurkolok