~ DORAMAPERCEK.HU ~

A Facebookon vagy a Google Pluszon bármikor elérhettek bennünket!

Endless Love (37/37)

K-doramák

Moderátor: bekka

Avatar
zsike717
Hozzászólások: 115
Csatlakozott: 2014.01.16. 09:30

Re: Endless Love (37/37)

Hozzászólás Szerző: zsike717 » 2016.11.29. 11:18

Kedves Lintka! Nagyon jó választásod volt ez a sorozat. A politikai mesterkedések, intrikák, kegyetlen leszámolások összessége,amit színesít a pénzügyi manipuláció, gazdasági érdekek. Mivel folyamatosan szeretem nézni, nehezen kezdtem hozzá, de igen tömény, ezért lassan is haladtam vele ( de ha nekikezdek már nem tudom abbahagyni).Időnként összehasonlítottam friss eseményekkel, arra jutottam a politika keveset változik ,sok hasonlóság van egymástól nemcsak időben távoli országok politikájában. Összességében az egyik legjobb dél-koreai melodráma amit eddig láttam, többekkel ellentétben elégedett vagyok a befejezéssel, minden a helyére került. Ne felejtsem el a zenéje is gyönyörű. Ennek a sorozatnak sajátságos szövegezése van,az ennyire hosszú és igazán tartalmas sorozatot nem lehetett egyszerű fordítani. Még egyszer köszönöm a fordításod.

Avatar
lintka
Hozzászólások: 727
Csatlakozott: 2014.02.09. 17:19

Hozzászólás Szerző: lintka » 2016.11.29. 22:23

zsike717 írta:Kedves Lintka! Nagyon jó választásod volt ez a sorozat. A politikai mesterkedések, intrikák, kegyetlen leszámolások összessége,amit színesít a pénzügyi manipuláció, gazdasági érdekek. Mivel folyamatosan szeretem nézni, nehezen kezdtem hozzá, de igen tömény, ezért lassan is haladtam vele ( de ha nekikezdek már nem tudom abbahagyni).Időnként összehasonlítottam friss eseményekkel, arra jutottam a politika keveset változik ,sok hasonlóság van egymástól nemcsak időben távoli országok politikájában. Összességében az egyik legjobb dél-koreai melodráma amit eddig láttam, többekkel ellentétben elégedett vagyok a befejezéssel, minden a helyére került. Ne felejtsem el a zenéje is gyönyörű. Ennek a sorozatnak sajátságos szövegezése van,az ennyire hosszú és igazán tartalmas sorozatot nem lehetett egyszerű fordítani. Még egyszer köszönöm a fordításod.
Kedves Zsike717!
Szerintem is jól választottam, amikor elhatároztam, hogy lefordítom.
a politika keveset változik
Valóban, csak a személyek mások.
sajátságos szövegezése van,az ennyire hosszú és igazán tartalmas sorozatot nem lehetett egyszerű fordítani.
Megdolgoztatott, az biztos, de nagyon élveztem, hogy a nehéz politikai szöveggel is sikerült megbirkóznom. Végül úgy belejöttem, mint kiskutya az ugatásba.
köszönöm a fordításod
Nagyon szívesen! :-)
Befejezett sorozataim: Family's Honor/Glory of the Family,
Endless Love(2014), Beautiful Days(2001)

Kép

Avatar
lintka
Hozzászólások: 727
Csatlakozott: 2014.02.09. 17:19

Hozzászólás Szerző: lintka » 2017.01.07. 12:54

Egy jó hírrel szolgálhatok, (w00t) bár még nem erősítették meg hivatalosan, hogy Ryu Soo Young (Han Kwang Hoon az Endless Love(2014))és Pak Ha Sun színésznő(Two Weeks) örök hűséget fogadott egymásnak 2017. január 5-én. Az esküvő meghitt családi és baráti körben zajlott.
Nagyon sok boldog házaséletet kívánok nekik!
Az alábbi képen is vőlegény, de szerepe szerint nem igazán boldog, remélhetőleg az életben jobban választott feleséget. (cheer)
Kép
Befejezett sorozataim: Family's Honor/Glory of the Family,
Endless Love(2014), Beautiful Days(2001)

Kép

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég