Kedves Lintka!!
Itt ezen az oldalon szeretném meg köszönni azt a sok sok munkát amit a fordításokba fektettél ,tudom nagy munka ezeket a hosszabb sorozatokat le forditani és még ez sem simán megy mindig történik valami ami bosszankodásra ad okot:
Remélem túl ezeken még nagyon sok munkádat élvezhetjük,jó egészséget kívánok neked !!
Endless Love (37/37)
Kedves Erzsike54!Erzsike54 írta:Kedves Lintka!!
Itt ezen az oldalon szeretném meg köszönni azt a sok sok munkát amit a fordításokba fektettél ,tudom nagy munka ezeket a hosszabb sorozatokat le forditani és még ez sem simán megy mindig történik valami ami bosszankodásra ad okot:
Remélem túl ezeken még nagyon sok munkádat élvezhetjük,jó egészséget kívánok neked !!
Kedves Tőled, hogy értékeled eddigi fordító munkámat.

Addig is köszönöm megtisztelő figyelmedet.
Üdv. lintka
Siettem, ahogy tudtam, és meghoztam a 36. rész feliratát.
Jó szórakozást kívánok hozzá!
Üdv. lintka
Jó szórakozást kívánok hozzá!
Üdv. lintka
Szia Lintka !!!
Lassan elérkezünk az utolsó részhez is
Szeretném ismét megköszönni a kitartó munkádat a bonyodalmakat leszámítva (akkor megijedtem egy kicsit, hogy mit döntesz) jó volt veled, ill. még 1 vissza van. Kívánok jó pihenést, jó egészséget és ha minden rendeződik körülötted és meggondolod magad örülnék ha újra "nézhetném" a munkádat.
szeretettel üdvözöl: mamoca @}->-
Köszönöm a 36 rész forrdítását (majdnem elfelejtettem)
Lassan elérkezünk az utolsó részhez is

Kedves Lintka!
Nagyon szépen köszönöm a fordítást.
Kedves Mamoca!Mamoca13 írta:Szia Lintka !!!
Lassan elérkezünk az utolsó részhez isSzeretném ismét megköszönni a kitartó munkádat a bonyodalmakat leszámítva (akkor megijedtem egy kicsit, hogy mit döntesz) jó volt veled, ill. még 1 vissza van. Kívánok jó pihenést, jó egészséget és ha minden rendeződik körülötted és meggondolod magad örülnék ha újra "nézhetném" a munkádat.
Nagyon szívesen ezt is!
Igazán örülök, hogy jól érezted magad a hosszúra sikeredett fordítási időszak alatt.

Üdvözlettel: lintka
Kedves Rika55!Rika55 írta:Kedves Lintka!
Nagyon szívesen!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lintka 2016.10.28. 18:58-kor.
Örömmel jelentem, hogy befejeztem az Endless Love 37 részes dél-koreai melodráma fordítását.
Nagy kihívást és nagy munkát jelentett számomra, de nem bántam meg. Nagy élmény volt a fordítás.
Támogatóimnak köszönöm a sok biztatást, lelkesítést, köszönetet. Erőt és kitartást adtak a kedves hozzászólások, vélemények.
Több fórumon azt olvastam, hogy a sorozat nézői a legjobb melodrámának tartották, egészen a 36. részig. De a befejező rész sokaknak nem tetszett.
Én elégedett vagyok a történet befejezésével. Minden a helyére került.
Kellemes kikapcsolódást, jó szórakozást kívánok ehhez a nagyszerű, izgalmas, lebilincselő történethez!

Nagy kihívást és nagy munkát jelentett számomra, de nem bántam meg. Nagy élmény volt a fordítás.
Támogatóimnak köszönöm a sok biztatást, lelkesítést, köszönetet. Erőt és kitartást adtak a kedves hozzászólások, vélemények.
Több fórumon azt olvastam, hogy a sorozat nézői a legjobb melodrámának tartották, egészen a 36. részig. De a befejező rész sokaknak nem tetszett.
Én elégedett vagyok a történet befejezésével. Minden a helyére került.
Kellemes kikapcsolódást, jó szórakozást kívánok ehhez a nagyszerű, izgalmas, lebilincselő történethez!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lintka 2016.10.28. 19:04-kor.
Nagyon szépen köszönöm az új részt

Kedves Lintka!
Gratulálok a kitartásodhoz, és örülök, hogy megosztottad velünk ennek az izgalmas és érdekfeszítő történetnek a fordítását. Hálásan köszönöm a sorozat fordítását. Jó pihenést kívánok!
Gratulálok a kitartásodhoz, és örülök, hogy megosztottad velünk ennek az izgalmas és érdekfeszítő történetnek a fordítását. Hálásan köszönöm a sorozat fordítását. Jó pihenést kívánok!