Oldal: 1 / 2

Obstetrics and Gynecology Doctors (Complete)

Elküldve: 2016.05.01. 20:22
Szerző: cloverwl
Kép

Címek: Obstetrics and Gynecology Doctors / Ob/Gyn
Rendező: Lee Hyeon-Jik, Choi Hyeong-Hun
Író: Choi Hee-Ra
Csatorna: SBS
Részek száma: 16
Sugárzási idő: 2010 febr. 3 - márc. 25

Tartalom:
A sorozat a másodéves nőgyógyászról, Seo HyeYeong-ról (Jang Seo Hee) szól, akit lefokoznak egy vidéki kórházba, miután abortuszt hajt végre egy páciensen, aki nem akar egy második fogyatékos gyermeket. Még traumásabbá téve a dolgot, Seo doktornő rájön, hogy ő maga is terhes és megpróbálja eltitkolni a kollégái elől.
Seo doktornő két lehetséges szerelmi érdeklődés közé kerül: a gyerekorvos Lee Sang Sik (Ko Joo Won) és Hwang Jae Seok (Seo Ji Suk) doktor közé.
A dráma nehéz döntéseket és megható emberi történeteket ábrázol, ami naponta történik a szülész-nőgyógyászati osztályon, különös figyelemmel Seo Hye Young-ra, egy tehetséges és határozott szülészorvosra, akit áthelyeznek a rangos szöuli kórházból.

A feliratok az alábbi verzióhoz készülnek:
https://avistaz.to/torrent/5085-obstetr ... e-eng-subs" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Obstetrics and Gynecology Doctors (01/16)

Elküldve: 2016.05.02. 13:04
Szerző: ququcs
Nagyon köszönöm a feliratot!! Gyűjtöm !!! :-) (h5)

Re: Obstetrics and Gynecology Doctors (03/16)

Elküldve: 2016.11.08. 05:47
Szerző: gustty
Valahogy elfelejtkezett mindenki erről a sorozatról.Pedig nem sok ilyen jellegű orvos sorozat van.
Valahogy szerintem május óta igen csak lehetett volna legalább valami értesítés, hogy ne várja senki, hisz dropped lett.Ezek szerint.:(

Re: Obstetrics and Gynecology Doctors (04/16)

Elküldve: 2016.11.13. 18:24
Szerző: tucsokbogar
Nagyon köszönöm a forditást! Izgatottan várom a folytatást! Timea (dance)

Re: Obstetrics and Gynecology Doctors (04/16)

Elküldve: 2016.11.13. 18:34
Szerző: kerka
Köszönet a munkádért!!! Én is gyűjtögetem.

Re: Obstetrics and Gynecology Doctors (11/16)

Elküldve: 2018.01.01. 16:25
Szerző: cloverwl
Boldog Új Évet mindenkinek :)
Elkészültem a 11. résszel.

Re: Obstetrics and Gynecology Doctors (11/16)

Elküldve: 2018.02.20. 20:43
Szerző: Kata58
:-) (hug) De jó, hogy benéztem ide is erre az oldalra. Nagyon tetszik ez a sorozat, más egy kissé mint amit úgymond megszoktunk, ennek valóságos életszaga van. Izgalommal várom a további részeket is. Nem tudtam hogy itt is jegyzitek, mert alapból a DA és a Ázsia ékkövei az első kereső oldalam . Itt is gyakrabban jövök majd, de most filmezésre sincs annyi időm mint szokott. De a hiányosságaimat majd pótolom mindenkinél, akinek láttam a soriját! Szép estét mindenkinek!

Re: Obstetrics and Gynecology Doctors (13/16)

Elküldve: 2018.04.10. 08:35
Szerző: Kata58
Mennyi minden történt az eddigiek alapján! Tényleg nagyon élethű ez a történet. Nem mindennapi megpróbáltatások vannk mind az orvostársadalom, mind a páciensek életében. Nagy dilemma, amikor az anya élete, vagy a születendő gyermeké veszélyeztetve van, vajon kinek adjuk az elsőbbséget? Van aki az életéről lemondana, csak hogy a baba megmaradhasson. És vannak nem várt komplikációk, amik más területen realizálódnak. Nagyon szívszorító volt a 13. rész. mindkét anyánál, családnál. Van amikor az élet felülír mindent, amire felesküdtünk, mert hiába, ha nem tudunk egyszerre két helyen lenni. Nagyon fájdalmas ilyenkor az orvos számára is! A sürgősségi esetek nem kívánságműsorok senki életében.
Közben meg vannak a magánéleti dilemmák, válaszutak, lehetőségek, vajon melyik lenne a jövőre nézve a megbánhatatlan döntés?!

Még nekünk nézőknek is a hétköznapi életben milyen nehéz is ez...hát még azoknak, akikre valóban rá kell bízzuk az életünket bizonyos élethelyzetekben.
Köszönöm a sorozat felkarolását, remek fordítással találkozunk itt is! :-D (hug)

Re: Obstetrics and Gynecology Doctors (Complete)

Elküldve: 2018.07.14. 20:48
Szerző: mikaz
Kedves Cloverwl! Gratulálok a következő befejezett sorozathoz! Eddig gyűjtögettem, de hamarosan megnézem. A téma is érdekes, a választásodban is bízom, s a színészeket is kedvelem. Köszönöm!

Re: Obstetrics and Gynecology Doctors (Complete)

Elküldve: 2018.07.14. 21:10
Szerző: Kata58
Jöttem ide is gratulálni, ennek a nem könnyű mégis szívmelengető sorozat befejezéséhez. Mit mondja, nekem hiányozni fognak, annyira a szívemhez nőttek. Ugyanakkor igencsak elgondolkodtatott az befejező rész is, számomra felért egy csodával, hogy az új szíves anyuka a szívdobbanáson keresztűl, mondhatni intúícióként megérezte, hogy köze van a babához...megrendítő és gyönyörű volt szerintem...

És igen sok mindenre kaptunk választ az utolsó részben is, és szerintem gyönyörűen elvarrták a szálakat, örültem neki nagyon. Jó lenne egy 2. évad is akár...nagyon tanulságos esetek voltak. És főhőseink meg olyan esendőek, gyerekesek, hősök...és remek bajtársak, kollégák és barátok.
Még egyszer hálás szívvel köszönet a fordításért, igazán megérte kívárni ezt a remek fordítói munkát! @}->- (h5) (hug) (dance)