Ööö, háromféle van: Classic (sárga), Chili (piros), Teriyaki (zöld)Unni2011 írta:Már beszereztem ám én is mind a kétféle yakisōbát, azaz a sült/pirított tésztát, hogy kipróbálhassuk.Kíváncsi leszek...olyankor tervezem megcsinálni, amikor majd éhesebbek leszünk, mert az újdonságokat a gyerekeknél is olyankor célszerű bevezetni.
(A szín az újfajta csomagoláson látszik, a régin csak a felirat szerepel, és abból tényleg csak kétféle van.)
Más:
Akit érdekel a tea, annak ajánlom a tea útját.
Az én kedvencem a kawayanagi ujimoidori. (Ebből a kawayanagi az folyami fűzfát jelent, aki látta a Nobutát, az tudja miről van szó. Ez itt a tea szedési módjára utal: az ágvégi friss hajtások, szemben az ágak közepén lévő már sötétebb levelekkel. Uji az egyik leghíresebb japán teatermő vidék, az ujimidori nevet a teaházban "udzsi zöldjének" fordították.)








 De bevallom, hogy még a már meglévőkről is elfeledkeztem. Tanulok teljes gőzzel dupla munka mellett, ehhez jön még heti 1-2 nap fejtágítás Pesten./Holnap is megyek./ Ha rászánom magam és  főzicskézek közben, akkor olyat készítek, ami 2 napra is elég.
 De bevallom, hogy még a már meglévőkről is elfeledkeztem. Tanulok teljes gőzzel dupla munka mellett, ehhez jön még heti 1-2 nap fejtágítás Pesten./Holnap is megyek./ Ha rászánom magam és  főzicskézek közben, akkor olyat készítek, ami 2 napra is elég.  
 
 ) illetve , ha "édességről" van szó a mocsi. Sikerült mélyhűtött mocsit vennem és megcsináltam, de persze, h nem lett igazi ízű
 ) illetve , ha "édességről" van szó a mocsi. Sikerült mélyhűtött mocsit vennem és megcsináltam, de persze, h nem lett igazi ízű  

