Yawang - Queen of ambition (Kész)
Szia Bekka nagyon köszi a 13. részt is .
nem sok van vissza és behozom a lemaradásom ..
szuper jó a sorozat minden perce csupa izgalom ..

Ajj csajok, amikor Dae Hae-t odanyomja a falhoz....
14. rész
14. rész
10%
Spoiler:
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Sziasztok bekka ! ! ! Hálásan köszönöm az eddigi feliratokat. 
14. rész
50%
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Sziasztok
Bekka ,nagyon örülök , h már a 14. rész felénél tartasz mert szokás szerint a legizgalmasabb jelenetnél fejezték be a 13. részt is
majd kifúrja az oldalam a kíváncsiság , hogyan tovább .. na de ezért is szeretjük ezt a sorozatot
Bekka ,nagyon örülök , h már a 14. rész felénél tartasz mert szokás szerint a legizgalmasabb jelenetnél fejezték be a 13. részt is
Spoiler:
Nem hittem volna hogy a nagynéni ilyenre képes, azt hittem azért a testvérét szereti. Azt gondoltam hogy Dae Haet csak kihasználja,és biztos vagyok benne, ha már nem kell neki, majd kihajítja.
KSW szerintem is szenzációs ebben a sorozatban, szerintem azok közül amiket eddig láttam, talán ebben mutathatta meg a legsokoldalúbb arcát.
Do Hoon, sajnos nagyon naív,és annyira kedves lélek, kár hogy pont őt hálózta be ez a nő.
Én is azt hittem hogy Jae Woong menyasszonya és Ha Ryu között lesz valami mégis. Kedves kis nő ő is.
Dae Hae tényleg egyre gátlástalanabb, az üres lapokon én is kiakadtam. Hogy hol szakadt át benne az a bizonyos gát, amitől már semmitől sem riad vissza?? Viszont Do Kyungot sem értem, azért ez nem volt rá jellemző hogy ilyen blöfföknek csak úgy bedőljön, annál sokkal okosabb ő.
14.rész
KSW szerintem is szenzációs ebben a sorozatban, szerintem azok közül amiket eddig láttam, talán ebben mutathatta meg a legsokoldalúbb arcát.
Do Hoon, sajnos nagyon naív,és annyira kedves lélek, kár hogy pont őt hálózta be ez a nő.
Én is azt hittem hogy Jae Woong menyasszonya és Ha Ryu között lesz valami mégis. Kedves kis nő ő is.
Dae Hae tényleg egyre gátlástalanabb, az üres lapokon én is kiakadtam. Hogy hol szakadt át benne az a bizonyos gát, amitől már semmitől sem riad vissza?? Viszont Do Kyungot sem értem, azért ez nem volt rá jellemző hogy ilyen blöfföknek csak úgy bedőljön, annál sokkal okosabb ő.
14.rész
90%
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Hú Bekka már 90% -nál tartasz a 14. résszel ez ám a tempó gratulálok ...
tudom , h visz magával a sorozat , de azért pihenj is egy kicsit
Spoiler:
Még ma be akarom fejezni a 14. részt, neki is állok. Nézz vissza! 
Ritkán sírok fordítás közben, de ennél a résznél könnyeztem....
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Kevesebb volt hátra mint hittem...
Sietek a 15-tel mert itt nem lehet abbahagyni... kitartás! 
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

okéé várlak ..bekka írta:Még ma be akarom fejezni a 14. részt, neki is állok. Nézz vissza!