Nagyon szépen köszönöm a 20. rész feliratát, már "csak" 4 rész és én is nézhetem maratonban. Köszönöm mégegyszer. Üdvözöllek: csabamama2
Yawang - Queen of ambition (Kész)
-
csabamama2
Bekka Kedves!
Nagyon szépen köszönöm a 20. rész feliratát, már "csak" 4 rész és én is nézhetem maratonban. Köszönöm mégegyszer. Üdvözöllek: csabamama2
Szia Bekka
Nagyon köszönöm a 20. rész feliratát
Nagyon köszönöm a 20. rész feliratát
Szívesen nektek!
Ha Arkana lenne, pikk-pakk egy hét alatt befejeznénk, de így sajnos várnotok kell rám.
Ha Arkana lenne, pikk-pakk egy hét alatt befejeznénk, de így sajnos várnotok kell rám.
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

-
csabamama2
Bekka Kedves!
Nagyon szépen köszönöm a Queen... 21. részének a feliratát, nagyon megörültem neki. Üdvözöllek: csabamama2
Nagyon szépen köszönöm a Queen... 21. részének a feliratát, nagyon megörültem neki. Üdvözöllek: csabamama2
Szia Bekka !!! Hálásan köszönöm a 21.rész feliratát. 
Szia Bekka!
Magadra maradtál
sajnos ezzel a dorival.
Becsülöm benned hogy azért nem nem adod fel ha valamit elkezdtél.
Köszönöm.
Barbi
Magadra maradtál
Becsülöm benned hogy azért nem nem adod fel ha valamit elkezdtél.
Köszönöm.
Barbi
Arkana elfoglaltság miatt döntött így, ha szabad megkérdeznem?
KÉSZ: Linger, Heartbeat Love, Hide and Seek, The Palace FOLYAMATBAN: Bump off Lover 04.
Még áprilisban irt hogy vizsga, koltozés, magánélet...de akkor max 3-4 hétről volt szó. De azóta nem tudom elérni, remélem nincs baja...gilnis írta:Arkana elfoglaltság miatt döntött így, ha szabad megkérdeznem?
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Szia Bekka
Köszönöm a 21. részt is
Köszönöm a 21. részt is
Szívesensummi írta:Szia Bekka![]()
Köszönöm a 21. részt is
Nekem kerek lett volna a torténet akkor is ha befejezik a 16. résznél ahol kivágták Dae Haet mint...
de tovább utálhatjuk az újabb disznó dolgai miatt. Majd gyere mesélni. Várlak!
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com