gilnis írta:Ejha, ötödik?!Nagyon rákapcsoltál. ^^
Temptation- (20/20) kész
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Szia Bekka, olvasom az üzidet és igen is jelezzenek vissza itt vagy bárhol!! Te fordítasz, küldöd az emailt és még egy köszönöm sem.
Szóval felháborodtam!!
Köszönöm Neked az 5. részt!!
Szóval felháborodtam!!
Köszönöm Neked az 5. részt!!
Szia Bekka!
Itt is köszönöm a 4-5. részek feliratát. @}->-
Itt is köszönöm a 4-5. részek feliratát. @}->-
-
racznemagdi
Köszönöm szépen a feliratokat!

Nagyon köszönöm az 5. részt! 
Bekka!
Köszönöm szépen az 5.részt

Köszönöm szépen az 5.részt
Szívesen mindenkinek! 
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Kedves Bekka! Nagyon szépen köszönöm az első öt részt. Nagy kedvencem Kwon SangWoo, de most még nem tudok veletek együtt haladni, remélem, hamar be tudom hozni a lemaradásom. Fordításaidból még nem láttam a Love rain-t és a Yawang-ot. Utóbbit még azért nem, mert egy ilyen történethez "elbíró-hangulat" is kell. Még egyszer köszönöm a ránk áldozott szabad idődet és munkádat.
Kedves Gizella, üdv itt!Gizella írta:Kedves Bekka! Nagyon szépen köszönöm az első öt részt. Nagy kedvencem Kwon SangWoo, de most még nem tudok veletek együtt haladni, remélem, hamar be tudom hozni a lemaradásom. Fordításaidból még nem láttam a Love rain-t és a Yawang-ot. Utóbbit még azért nem, mert egy ilyen történethez "elbíró-hangulat" is kell. Még egyszer köszönöm a ránk áldozott szabad idődet és munkádat.
Igaz, a yawanghoz hangulat kell,de ha megvan, akkor nagyon jól fogsz szórakozni.
Várlak akkor majd, ha idejutsz.
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Bekka kedves!
Ezen a fórumon is köszönöm szépen a 2., 3., 4. és 5 rész feliratát! @}->- @}->- @}->- @}->-
Még csak gyűjtögetek.
További vidám, napsütéses 7végét kívánok!

Ezen a fórumon is köszönöm szépen a 2., 3., 4. és 5 rész feliratát! @}->- @}->- @}->- @}->-
Még csak gyűjtögetek.
További vidám, napsütéses 7végét kívánok!