Cím: 給愛麗絲的奇蹟
Átírt cím: Alice in Wonder City
Műfaj: Emberi dráma és kicsit zenés
Epizódok száma: 15
Évjárat: 2012
Fordítók: Raina (1. rész), Hayako (2-9. rész), Nana (5-15. rész)
Kisegítő fordítók: Colette_ (5. rész)
Történet
Ting Yu egy híres hegedűművész, aki épp csak visszatért a tengerentúli koncertsorozatáról. Chen Hai Jie egy lelkes álmodozó, aki azért költözött fel vidékről a nagyvárosba, hogy elismert hegedűművész váljon belőle. Lan Die Fei egy bájos lány tökéletes hanggal és hallással megáldva. Alice pedig egy titokzatos lány Japánból, aki az utcákat róva próbálja megfejteni múltját. Álmaik magvai a városban vannak elszórva, melyek csak arra várnak, hogy egy nap bimbózó virágba boruljanak.
Felirat letöltési lehetőségei
1. rész: https://drive.google.com/drive/#folders ... HdFcDByM1U
Sorozat letöltési lehetősége
- | +
származik, kérlek ne áruld, ne égesd videóba, ne tedd fel online filmmegosztóra! Köszönöm!
A 2-15. rész ide is fel lesz töltve, de Raina kérésére az 1. részt nem tehettem fel, a letöltési aránya miatt.

köszönöm szépen a feliratokat a letöltési linkeket
   köszönöm szépen a feliratokat a letöltési linkeket   
  Az 1. részből készítettem egy javított verziót is - amelyet, ha akartok fel is töltök - mert az eredetiben sok elírást észrevettem, így azok nagy részét javítottam. A the Liar and his lover című japán film után ismét megpróbálkozom egy zenei témájú drámával. Több helyen is írtam, hogy rákaptam a tajvani sorozatokra (bár kétszer hosszabbak, mint a koreaiak, de nem lehet őket annyira kiszámítani), de főleg egy
 Az 1. részből készítettem egy javított verziót is - amelyet, ha akartok fel is töltök - mert az eredetiben sok elírást észrevettem, így azok nagy részét javítottam. A the Liar and his lover című japán film után ismét megpróbálkozom egy zenei témájú drámával. Több helyen is írtam, hogy rákaptam a tajvani sorozatokra (bár kétszer hosszabbak, mint a koreaiak, de nem lehet őket annyira kiszámítani), de főleg egy  . Tehát ez nemcsak egy remek drámai sorozat, de megismertet minket néhány klasszikus zenei darabbal is.
 . Tehát ez nemcsak egy remek drámai sorozat, de megismertet minket néhány klasszikus zenei darabbal is.
 . Este a film után azon gondolkodtam, hogy neki kéne állni kijavítani a feliratot, mert most úgy érzem, hogy örök darab marad. Én szívesen venném, ha megosztanád velünk a javított változatot.
 . Este a film után azon gondolkodtam, hogy neki kéne állni kijavítani a feliratot, mert most úgy érzem, hogy örök darab marad. Én szívesen venném, ha megosztanád velünk a javított változatot.