Először is köszönöm a 6. rész fordítását és feliratát, van sok munka vele mert igen sok a párbeszéd

Hála istennek nagyon jó a fogadtatása a sorozatnak, vasárnap a 24. rész 37.7% volt.
Én az adással együtt nézem és eddig úgy érzem minden a helyén van, remekelnek a színészek, a történet is rendben, szép lassan kerekedik a történet.
Még egyszer köszönöm a munkádat
 [attachment=0]c1aab1bea13c3116e234c4cd2d8cf952.jpg
 [attachment=0]c1aab1bea13c3116e234c4cd2d8cf952.jpg

Megmondom őszintén, engem zavart az elején az, hogy az apauka majdnem 4 teljes percen keresztül faggatta Ji An-t, hogy akkor el akar-e menni vagy sem, mikor nyilvánvaló volt, hogy igen. Pedig a felesége is mondta neki, de nehezen fogadta el az öreg. Érthető persze, de időhúzásnak éreztem.
 Megmondom őszintén, engem zavart az elején az, hogy az apauka majdnem 4 teljes percen keresztül faggatta Ji An-t, hogy akkor el akar-e menni vagy sem, mikor nyilvánvaló volt, hogy igen. Pedig a felesége is mondta neki, de nehezen fogadta el az öreg. Érthető persze, de időhúzásnak éreztem.   Ji An továbbra is szimpi, nem egy gyenge jellem (ezeket szeretem) és mintha a bátyja (mármint a valódi), többet érezne irányában egyszerű testvéri szeretetnél (pedig van barátnője is).
  Ji An továbbra is szimpi, nem egy gyenge jellem (ezeket szeretem) és mintha a bátyja (mármint a valódi), többet érezne irányában egyszerű testvéri szeretetnél (pedig van barátnője is).   A másik pár is cuki lenne, de engem szörnyen idegesít a kishúg bugyutasága és kényeskedése. Tudom, hogy Dél-Koreában ez gyakori ilyen fiatal lányoknál, de mégis...
 A másik pár is cuki lenne, de engem szörnyen idegesít a kishúg bugyutasága és kényeskedése. Tudom, hogy Dél-Koreában ez gyakori ilyen fiatal lányoknál, de mégis...