Kicsit meglepet  Aki kapcsolata Shinji-el ,  

Kiégetnek megüresedetnek megszokottnak látszott , Aki a munkájának él  a magánéletét arra használja , h kiegészítse a munkáját , és ezért semmit nem él , gépiesen telik a napja , egy percig se éreztem , h ez örömet szerelmet boldogságot ad neki  vagy segít kiszakadnia a munkájából h a szerelemnek  éljen . Pedig egy ilyen pasival  mint Takumi minden pillanatot ki kellene használnia őrültnek lennie bolondozni  

Nem csoda , h kilépett  Shinji ebből a kapcsolatból  , az igaz , h nagyon nem volt szép tőle amit tett ,  A cicust nagyon bírtam igazi  szerepet  kapott ....  

Azt érzem , h a három csaj túl görcsösen akar társat találni , be vannak feszülve , h már 40 körüliek és mi lesz velük kiöregedtek elrepült a fiatalságuk és vészesen közeleg a magány . 

. Sakata van egy kicsit előnyösebb helyzetben , mert neki van három fia akikkel él .
Nagyon tetszett amikor Aki találkozott  Takayamaval  a magányos íróval aki bevackolta magát egy művészi kávézóba és ott éli a mindennapjait a saját kis regényes világában , Amúgy nagyon jól passzol  a karakter Yosuke-hoz , őt egy  magának való zárkózott típusnak   éreztem mindig 

Pont jól jött össze , h előtte történt Aki szakítása , legalább ez kicsit kimozdította a mindennapjaiból Takayamát, látszott , h  megsajnálta Akit , élőben teljesen más érzelmeket szabadít fel egy szakítás ,  mint amikor megírnia kell egy ilyen jelenetet , valami ilyesmit   olvastam le az arcáról     

Már előre nevetek , h hozzák össze majd  a romantikus szerepjátékos alkalmazást úgy , h ez a szívüket ne érintse meg , már most bajban vannak és sokszor érzékeny vizekre eveznek   

Amin még jókat nevettem az elnökről kialakult pervez pletykák voltak,  kikerekedtek szemeim nem akartam elhinni , h  ez ennyire nyíltan megteszi a csajokkal  akik ráadásul a kollégái.... 
Amikor  Osakival randizott , itt már fetrengtem a nevetéstől , ahogy Aki telefonon előadta mi  fog történni , és ennek ellenére  Osaki nem menekült hanem ott maradt és készült a nagy " összebújásra" kész voltam   

A kamerázás nem is a perverz elnököt jelentette , hanem egy madárrajongót , annyira feldobott ez a jelenet , szerencse , h Osaki ismerte a madarakat és helyrebillent a félreértés   

Tényleg a nők mindenre képesek még egy ilyen pletykára is , h senkinek se jusson eszébe a "perverz " elnökkel randizni ...  

van akinek ez se akadály  

Aki kollégája az a kis fiatalka láttátok mennyire oda van Akiért ,