én is Ha Ryu-t tudom dicsérni ezerrel , egész okosan készíti fel magát a bosszúra , egy kicsit aggódtam , h reagál majd arra ha szemtől szembe áll majd Da Hae-vel , de nem kellett volna mert jól vette az akadályt , örültem ,h nyugodt és higgadt tudott maradni .. imádtam amikor a jól célzott támadásai célba értek és ezzel jól megszorongatta a magabiztos Da Hae-t a legjobban az esküvői jelenet tetszett ..még ha egy rövid időre is de kiütötte a Ha Ryu yesss
Da Hae-n mindig tátva marad a szám a döbbenettől , hidegvérrel képes végig hallgatni a múlt eseményeit mint aki egyáltalán nem érintett benne csak gyenge félelem ami látszik rajta de hamar visszatér a pókerarca pláne ha Do-Hoon-val beszél ez annyira irritáló ...
mit szóltok a nagynénihez , sejtettem , h leszámolni valója van az elnökkel , valahogy a férjét megölték és az elnök keze is benne van .. veszélyes játékos, őt is a bosszú vezérli csak senki nem számol még vele ...már tisztán látszik ,h eszköznek kell neki Da Hae ezért hallgatta el a piszkos ügyeit .. szerintem lehet még kemény küzdelem kettőjük között , Da Hae nem egy könnyű ellenfél .. a gyógyszermérgezést is a nagynéni tervelte ki ..
Jae Woong menyasszonyát sajnáltam a legjobban , ő anynira tiszta őszinte csupa jóság .. nem volt könnyű szembesülnie az igazsággal .. az a kedvenc jelenetem amikor Jae Woong-ról álmodott és felébredt az irodában és gyorsan sírva Ha Ryu nyakába borult .. nagyon megható jelenet volt , át is cikázott az agyamon mi lenen ha ...
Do Kyung is sajnálom , eléggé visszahúzta a radarjait , nem akarja összetörni a szívét szeretett fiának , feláldozza magát és engedni kénytelen Da Hae-nak , húú amikor a sima lapokat DNS tesztnek adta ki Da Hae .. feltudtam volna képelni
Do Kyung érzései szemmel láthatóak alig alig tudja palástolni mi van a szívében ..
lehet , h rosszul gondolom , de mintha Ha Ryu érzelmileg nem tudta volna teljesen kitörölni Da Hae a szívéből ..
aki még nagy kedvencem ebben a sorozatban az Do Hoon nagyon imádom és sajnálom is annyira édes kedves és szerelmes mint a nagyágyú vakon bízik Da Hae-ba , kár érte
lenyűgöző Kwon Sang Woo ezerarcú játéka