Yawang - Queen of ambition (Kész)

K-doramák
summi

2014.05.05. 16:40

Szia Bekka nagyon köszi a 13. részt is . ;-) nem sok van vissza és behozom a lemaradásom .. :-) szuper jó a sorozat minden perce csupa izgalom .. (L) (blink)
bekka
Fordító

2014.05.05. 19:30

Ajj csajok, amikor Dae Hae-t odanyomja a falhoz.... :-P
14. rész
   10%
Spoiler:
Kép
Kép
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2

bekkafeliratai@gmail.com
Image
vercsike1

2014.05.09. 12:01

Sziasztok bekka ! ! ! Hálásan köszönöm az eddigi feliratokat. (WORSHIP)
bekka
Fordító

2014.05.11. 18:55

14. rész
   50%
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,

bekkafeliratai@gmail.com
Image
summi

2014.05.12. 14:50

Sziasztok :-)

Bekka ,nagyon örülök , h már a 14. rész felénél tartasz mert szokás szerint a legizgalmasabb jelenetnél fejezték be a 13. részt is :-o majd kifúrja az oldalam a kíváncsiság , hogyan tovább .. na de ezért is szeretjük ezt a sorozatot LOL
Spoiler:
én is Ha Ryu-t tudom dicsérni ezerrel , egész okosan készíti fel magát a bosszúra , egy kicsit aggódtam , h reagál majd arra ha szemtől szembe áll majd Da Hae-vel , de nem kellett volna mert jól vette az akadályt , örültem ,h nyugodt és higgadt tudott maradni .. imádtam amikor a jól célzott támadásai célba értek és ezzel jól megszorongatta a magabiztos Da Hae-t a legjobban az esküvői jelenet tetszett ..még ha egy rövid időre is de kiütötte a Ha Ryu yesss :-D
Da Hae-n mindig tátva marad a szám a döbbenettől , hidegvérrel képes végig hallgatni a múlt eseményeit mint aki egyáltalán nem érintett benne csak gyenge félelem ami látszik rajta de hamar visszatér a pókerarca pláne ha Do-Hoon-val beszél ez annyira irritáló ...
mit szóltok a nagynénihez , sejtettem , h leszámolni valója van az elnökkel , valahogy a férjét megölték és az elnök keze is benne van .. veszélyes játékos, őt is a bosszú vezérli csak senki nem számol még vele ...már tisztán látszik ,h eszköznek kell neki Da Hae ezért hallgatta el a piszkos ügyeit .. szerintem lehet még kemény küzdelem kettőjük között , Da Hae nem egy könnyű ellenfél .. a gyógyszermérgezést is a nagynéni tervelte ki ..
Jae Woong menyasszonyát sajnáltam a legjobban , ő anynira tiszta őszinte csupa jóság .. nem volt könnyű szembesülnie az igazsággal .. az a kedvenc jelenetem amikor Jae Woong-ról álmodott és felébredt az irodában és gyorsan sírva Ha Ryu nyakába borult .. nagyon megható jelenet volt , át is cikázott az agyamon mi lenen ha ... :-D
Do Kyung is sajnálom , eléggé visszahúzta a radarjait , nem akarja összetörni a szívét szeretett fiának , feláldozza magát és engedni kénytelen Da Hae-nak , húú amikor a sima lapokat DNS tesztnek adta ki Da Hae .. feltudtam volna képelni 8o|
Do Kyung érzései szemmel láthatóak alig alig tudja palástolni mi van a szívében ..
lehet , h rosszul gondolom , de mintha Ha Ryu érzelmileg nem tudta volna teljesen kitörölni Da Hae a szívéből .. :-o
aki még nagy kedvencem ebben a sorozatban az Do Hoon nagyon imádom és sajnálom is annyira édes kedves és szerelmes mint a nagyágyú vakon bízik Da Hae-ba , kár érte :-(
lenyűgöző Kwon Sang Woo ezerarcú játéka (L)
bekka
Fordító

2014.05.13. 09:39

Nem hittem volna hogy a nagynéni ilyenre képes, azt hittem azért a testvérét szereti. Azt gondoltam hogy Dae Haet csak kihasználja,és biztos vagyok benne, ha már nem kell neki, majd kihajítja.
KSW szerintem is szenzációs ebben a sorozatban, szerintem azok közül amiket eddig láttam, talán ebben mutathatta meg a legsokoldalúbb arcát.
Do Hoon, sajnos nagyon naív,és annyira kedves lélek, kár hogy pont őt hálózta be ez a nő.
Én is azt hittem hogy Jae Woong menyasszonya és Ha Ryu között lesz valami mégis. Kedves kis nő ő is.
Dae Hae tényleg egyre gátlástalanabb, az üres lapokon én is kiakadtam. Hogy hol szakadt át benne az a bizonyos gát, amitől már semmitől sem riad vissza?? Viszont Do Kyungot sem értem, azért ez nem volt rá jellemző hogy ilyen blöfföknek csak úgy bedőljön, annál sokkal okosabb ő.

14.rész
   90%

bekkafeliratai@gmail.com
Image
summi

2014.05.14. 17:40

Hú Bekka már 90% -nál tartasz a 14. résszel ez ám a tempó gratulálok ... (dance) tudom , h visz magával a sorozat , de azért pihenj is egy kicsit ;-)
Spoiler:
Nem hittem volna hogy a nagynéni ilyenre képes, azt hittem azért a testvérét szereti.

én nem tudtam benne bízni , mindig éreztem , h játssza a szerepét soha nem volt őszinte és csak jó pofizik közben minden információt megszerzett , az tisztán látszott , h nagyon utálta az elnököt ... tele van irigységgel is , és akkor már nem számít , h a testvéréről van szó akkor is bosszút áll majd , nagyon alattomos sumák egy nő .. rokonlelkek Da Hae-val ..

szerintem azok közül amiket eddig láttam, talán ebben mutathatta meg a legsokoldalúbb arcát.

nem láttam még minden sorozatát , de szerintem is ebben a sorozatban kiemelkedően játszik , minden percemet bearanyozza a játékával (L)

Do Hoon, sajnos nagyon naív,és annyira kedves lélek, kár hogy pont őt hálózta be ez a nő.

nagyon tud szeretni csak Da Hae-t látja senki mást , már előre sajnálom mi lesz ha kiderül az igazság :-(

Dae Hae tényleg egyre gátlástalanabb, az üres lapokon én is kiakadtam. Hogy hol szakadt át benne az a bizonyos gát, amitől már semmitől sem riad vissza??

szerintem ő az első perctől kezdve ilyen nő volt , Ha Ry ugyanolyan vak volt mint most Do Hoon , mind a két pasinak nagy hibája volt , h csak ők szerettek és soha nem vették észre , h Da Hae érzései hidegek számítóak ... a szépségével az okosságával hatott rájuk és soha nem a szívével érzett irántuk ..én csak egyszer láttam benne szeretetet
amikor a kislányával el akart utazni azok igazi őszinte érzések voltak .. de ez a szeretete se volt elég erős mert eltudta hagyni évekig a lányát , h a saját céljait vágyait felépítse ebben nagyon eltökélt és senki és semmi nem állíthatja meg .. ez lesz a veszte , soha nem tudta értékelni az élet apró örömeit mindig a nagyravágyó természete hajtja , nem akar és nem tud veszíteni , ezért lesz egyre gátlástalanabb ..

Viszont Do Kyungot sem értem, azért ez nem volt rá jellemző hogy ilyen blöfföknek csak úgy bedőljön, annál sokkal okosabb ő.
ez igaz , de most sajnos a szíve és az érzelmei vezérelték .. ezért nem tudott tiszta fejjel gondolkodni ..és szépen belesétált Da Hae csapdájába .... :-(
amint egy kicsit lépéselőnybe lesz Da Hae-val szemben tuti nem hagyja magát kicselezni ..
bekka
Fordító

2014.05.14. 17:55

Még ma be akarom fejezni a 14. részt, neki is állok. Nézz vissza! :)
Ritkán sírok fordítás közben, de ennél a résznél könnyeztem....

bekkafeliratai@gmail.com
Image
bekka
Fordító

2014.05.14. 18:24

Kevesebb volt hátra mint hittem...:D Sietek a 15-tel mert itt nem lehet abbahagyni... kitartás! :)

bekkafeliratai@gmail.com
Image
summi

2014.05.14. 18:55

bekka írta:Még ma be akarom fejezni a 14. részt, neki is állok. Nézz vissza! :)
Ritkán sírok fordítás közben, de ennél a résznél könnyeztem....
okéé várlak .. :-D húúha nagyon izgat mi volt a szitu ami miatt könnyeztél .. :-o
Válasz küldése