bekka írta:örülök hogy már kezded felfedezni az igazgatónő erényeit.

nekem eddig se volt ellenszenves az igazgatónő , nem utálom de nem is szeretem , arany középút

azt már régen bebizonyította hogy ügyesen vezeti a céget ..
bekka írta:én eddig is ilyennek láttam a Hong Joot, Seok Hoonnak maximálisan igazat adok, amikor beszélgettek a kévézóban,és azt mondta hogy te löktél el magadtól.
nem én nem láttam ilyennek ,és ez így is van jól .. ő egy olyan nő aki az életénél is jobban szerette a férjét ,és ő ezen a lelki csapáson fájdalmon nem képes úrrá lenni , ez felébresztette benne az alvó oroszlánt , és előjött a visszataszító énje , de ez akkor derül csak ki amikor a legnagyobb nyomás alatt van , nem mindenki képes jól kezelni a stresszt a fájdalmat a lelki traumákat ezt mindenki máshogy éli meg ő sajnos gonoszkodó bosszúéhes lett .. sajnálom , hogy ilyenné vált , én szerettem az elején , mert ő igazán kedves aranyos segítőkész hűséges volt végig ..
bekka írta: És az is nagyon tetszett ahogy Hong Joo arcába vágta, hogy az nem fog megtörténni hogy rohanjon hozzá vissza,mert ők már végeztek. Bevallom jó volt Hong Joo arcán látni a csalódottságot.
itt igazat adtam , Cha Seok- Hoon-nak , itt már nem az a nő volt Hong Joo akit szeretett , én sajnálatot láttam a szemében , ő látja érzi , h a vesztébe rohan Hong Joo ...
Hong Joo még remélt valami kedvező fordulatot.. igen igen nagyon csalódott volt az arca .
bekka írta:Nem tudom mit képzelt hogy majd a kis terve térdre kényszeríti az igazgatónőt és Seok Hoont. Kár hogy nem teljesült a kívánsága,és nem látta őket, hogy nem verte ez földhöz ezt a két embert. Hiszen felnőtt, érett emberek, akik majd talpraállnak.
szerintem ő nem képzelt semmit csak minimum azt a szenvedést szeretné látni az arcukon amit ő most átél , annyira elvakult tehetetlen a rettentő fájdalmával , h nem képes logikusan gondolkodni ,csak forr benne a düh és az elkeseredettség , ... mindenért az igazgatónőt hibáztatja , azt hiszi ő csábította és rabolta el a férjét ... pedig egy kapcsolathoz két ember kell ...
bekka írta:Neki viszont mi marad? Egy férj, aki majd hamar ráun. Mert hiszen az exfeleségnek igaza lesz, ismeri s férjét kívül-belül.
Nagyon elszállt magától Hong Joo vélhetően ilyen magasról nagy lesz a zuhanás...
én nem adok igazat Min Woo ex-ének , szerintem Min Woo egy olyan lányt tudna igazán szeretni mint amilyen volt Hong Joo akit nem a pénz érdekel imádja a fiát család centrikus igazi anya hűséges , nem telhetetlen szerény visszafogott és nagyon szereti Min Woo-t
de itt pont ez a bibi ez egy halálra ítélt kapcsolat , Hong Joonak az unott szomorkás szeretet nélküli , életunt arca nem hozza meg a boldogságot Min Woo-nak , és igen hamar ráun majd és máshol keres kalandot ... Min Woo-.nak talán imponált , h elérhetetlen volt Hong Joo , de most hogy megszerezte érzi majd az ürességet , így nem tudja Hong Joo betölteni szívét ..
sorba kapja majd a fájdalmas pofonokat Hong Joo , de ezeket a döntéseket ő hozta meg és viselje a következményét ...
még soha nem láttam ennyire búvalbélelt sírós menyasszonyt , de nem tudtam sajnálni ..
bekka írta:A legnagyobbik lánya Min Woo-nak, hát igen, nem semmi, tiszta anyja...

amilyen undort tud mutatni az a kislány az arcán...

nagyon tehetséges.
nagyon tetszett a kis színészpalánta ,

csak lestem anynira eredeti volt a duzzogása a gonoszkodó ellenséges tekintete ... nagyon átélte a szerepét , nekem még a szám is tátva maradt és többször újra kellett néztem mert hitetlenkedtem annyira szuper jó volt , hihetetlen mit tudnak már gyerekszínészként játszani
bekka írta:SangWoo pedig...gyönyörű ez a pasas!!

olyan jó nézegetni a szép bőrét,amin hála Istennek hogy nincs tetkó! a kidolgozott izmait a szép vonalú száját....nem is ragozom...hová tűnt a nyálcsorgatós smiley?

ezzel nagyon egy véleményen vagyok veled ... én is rajta felejtettem a szemem jó párszor

... és igen az a nyálcsorgatós smiley nekem is hiányzik
bekka írta:továbbra is azt gondolom az exnejnek van igaza, Hong Joo csak egy új játékszer, ideig-óráig érdekes lesz, de aztán visszajön Min Woo énje, jönnek a csajok
ez biztosan így lesz , de szerintem azért mert ez nem egy szerelmi házasság... legalábbis Hong Joo részéről tuti ..
én arra gondolok , h Min Woo szerette valamikor a feleségét , csak lehet hogy Min Woo szigorú következetes erőszakos anyja miatt megromlott a kapcsolatuk ..és az ex is eléggé pénzéhes agyafúrt gonosz telhetetlen perszóna utálatos fújjj ... ha visszagondolsz a kórházi jelentre azért tudott gyengéden viselkedni Min Woo a volt feleségével olyan édes volt , nem rossz ő csak hát ez a milliomos világ nem őszinte képmutató , telhetetlen , és itt képtelenség megtalálni az igazit.. akit a szíve akarna ..