That Winter, The Wind Blows 16/16

K-doramák
Avatar
iklil
Hozzászólások: 20
Csatlakozott: 2014.02.11. 15:35

2015.04.03. 15:07

That Winter, The Wind Blows / EZEN A TÉLEN, FÚJ A SZÉL / 그 겨울, 바람이 분다


Kép


Rendezte: Kim Kyu-Tae
Írta: No Hee-Kyung
TV Társaság: SBS
Epizódok száma: 16
Vetítés kezdete: 2013. február 13 – 2013. április 03.
Vetítési idő: szerda és csütörtök 21:55
Műfaj: melodráma
Ország: Dél-Korea

Szereposztás:
Oh Soo szerepében Jo In Sung (1981)
Oh Young szerepében Song Hye Kyo (1981)
Park Jin Sung szerepében Kím Bum (1989)
Moon Hee Sun szerepében Jung Eun Ji (1993)


Nem tudtam egy jó ismertetőt írni, de cserébe ide másolom az egyik kommentemet. Talán kedvcsinálónak megfelel:
Spoiler:
Egy igazi melodráma sorozat. A hangvétele, eltérően a megszokottól, nagyon kemény és feszített. Mi veletek már az ötödik résznél tartunk és bátran kijelenthetem, hogy annyi cselekmény és esemény történt, hogy már itt is befejezhetnénk. De most ez nem így van. Én is kíváncsisággal várom a folytatást. A két főszereplő karaktere ismerős, mégis valahogy más. A két főszereplő színész, akik már a harmincas éveikben járnak, igazán beértek és mély átérzést vélek én felfedezni a játékukban.. Beszéljünk Oh Soo-ról (Jo In Sung 1981), erről a fiatalemberről, akit eldobnak a szülei a szó szoros és átvitt értelmében. Saját tehetségének és akaratának köszönhetően felküzdi magát a semmiből. Igaz, nem a megszokott kispolgári módszerrel, hanem szerencsejátékkal és hamis kártyával. Ezért le lehet nézni, de ha valaki azt is tudja, hogy ez egy olyan „szakma”, ami nagy tehetséget igényel, az talán picit elnézőbb vele. Ennek a férfinak van egy nagy előnye, ami egyben a veszte is, hogy nagyon jóképű. Mint tudjuk, a jó külső általában fél siker, de Oh Soo esetében ez visszaüt. Bár nőcsábásznak mondják, de igazán nem derült ki a sorozatból eddig, hogy miért. Azok a nők, akik körbeveszik a történetben ezt a férfit egyszerűen meg akarták szerezni maguknak és szerelmükkel ostromolták. Oh Soo gyengeségére vall, hogy nem tudott határozottan ellent állni és mindig hagyta magát valamelyik nő karjaiban landolni. Ez két okra vezethető vissza. Az egyik az, hogy soha nem volt anyja és nagyon jólesett neki a női imádat. A másik, a kemény külső mögött egy érző férfi van, aki soha nem akarta megbántani egyik szerelmét sem. És ez is lett a veszte. A nők karjaiban emelkedett magasra és pont ők is taszították a mélybe. Állítom mind ezt akkor is, amikor a történetben kiderül, hogyan és milyen körülmények között halt meg az első igazi szerelme. Tehát jóképűnek lenni, férfi társaim, sok gonddal is jár.
Oh Young (Song Hye Kyo, 1981) egy gazdag család gyermeke, akit elszakítanak az anyjától és bátyjától hat évesen. Ez mély érzelmi sokk számára. Ráadásul kap egy nevelőnőt, akit nem szeret. És ha még ez mind kevés legyen, megvakul. Gyerekkorától félig sötétségben él a szó szoros és átvitt értelmében. Nem látja a család belső szétszakadásának a tényleges okát, nem látja azokat az embereket, akik érdekből állnak a csonka család oldalára és nem látja a valós élet szépségeit. Nem csodálni, hogy a húszon éves kora végére teljesen magába fordul. Oh Soo ad neki egy pici fényt az életből, akiben próbál megbízni, de sajnos a fiatalember is sötét szándékkal érkezik az életébe.
Két meggyötört fiatalember kapaszkodik egymásba ebben a történetben, ahol mind a kettőt a halál szele lengi be és próbálnak egymásba kapaszkodni. Vajon ez megmenti őket? Ki tudja.Köszönöm Vandinak a filmzene magyar szövegét. :-) Itt olvashatjátok


A feliratok használhatóak a130228.HDTV.XviD-KOR (700MB) és a
130228.HDDTV.H264.720p-KOR (1,41 GB) avi fájlokkal.
Csatolmányok
That Winter The Wind Blows 11-16.rar
(80.65 KiB) Letöltve 427 alkalommal.
That Winter The Wind Blows 11-16.rar
(80.65 KiB) Letöltve 427 alkalommal.
That Winter The Wind Blows 1-10.rar
(164.98 KiB) Letöltve 473 alkalommal.
That Winter The Wind Blows 1-10.rar
(164.98 KiB) Letöltve 473 alkalommal.
Válasz küldése