Faith 24/24

K-doramák
Avatar
iklil
Hozzászólások: 20
Csatlakozott: 2014.02.11. 15:35

2015.04.07. 15:16


신의 (神醫) / Shin-eui/ Faith/


Kép

A sorozat címe különböző nyelveken:
koreai nyelven - Isteni;
kínai nyelven - Isteni gyógyító;
angolul és oroszul - Hit.

Rendező: Kim Jong-Hak
Írta: Song Ji-Na
TV Társaság: SBS
Epizódok száma: 24
Vetítés kezdete: 2012. augusztus 13. –
Vetítési idő: hétfő és kedd 20:55
Műfaj: fantasy, kosztümös

Szereposztás:
Choi Young királyi testőr – Lee Min Ho
Dr. Yoon Eun-Soo – Kim Hee-Seon
Gongmin király – Ryu Deok-Hwan
Nogoong hercegnő – Park Se-Young


Sziasztok. Először is szeretném, megköszönni, hogy velem együtt követitek ezt az új sorozatot. Én is érdeklődve várom a fejleményeket, hiszen csak annyit lehet tudni a történetről, amit a SBS társaság közzétesz. Pár gondolat a történetről, amit már tudunk:

Szerelmi történet Choi Young (aki egy kiváló Goryeo harcos a XIV. századból) és Dr. Yoo Eun-Soo (aki egy tehetséges orvosnő a XXI. században) között. A két főszereplő között kb. 700 év korkülönbség van, ami ne zavarjon meg senkit, hiszen egy csodálatos fantasy mesébe csöppenünk. Choi Young királyi testőr és az emberei feladata a történetben, hogy megvédjék koruk királyát Gongmint, aki hosszú ideig raboskodott Kínában. Menekülés közben, a királlyal együtt tartó feleségét, Nogoong hercegnőt, egy súlyos és életveszélyes kardvágás éri. Choi Young kapja a feladatot, hogy hozzon a „mennyből” egy „gyógyítót”, aki megmentheti a hercegnőt. A harcos egy időkapun keresztül eljut a „mennybe”, ami nem más a történetben, mint Szöulban a COEX épülete, ahol 2012-ben orvosi sebészeti nemzetközi találkozó van. Choi az egyik előadásra betévedve ismerkedik meg Dr. Yoo- val, akinek orvosi alkalmasságával a helyszínen győződik meg egy sajátos megoldással. Ezt követően a harcos gondolkodás nélkül, magával ragadja az orvosnőt és a nyitott időkapun keresztül visszatér a hercegnő megmentésére..

Háttér hírek a filmsorozat készítéséről:

1. A szereposztásban Lee Joon-Gi –é volt a főszerep, de le kellett mondania róla, mert bevonult a hadseregbe.
2. Kim Hee-Seon színésznő 2012 májusában orvos sebészeti leckéket vesz egy szöuli kórházban. Itt sajátítja el például a sebészeti varrást.
3. A sorozat forgatását 2012. május 24-én kezdik el a szöuli Bongeun templomba, amikor Choi Young (Lee Min Ho) megérkezik az időkapun a „nagy orvosért”.
4. Lee Min Ho a királyi testőrök vezetőjét alakítja, aki később tábornok lesz. Mikor a színész megkapta a forgatókönyvet, rögtön belevetette magát az olvasásba és a 6. részig meg sem állt. Azt nyilatkozta, már régi vágya volt, hogy egy kosztümös filmben is megmérettesse magát a változatosság kedvéért.

[Érdekes információk magyarul a sorozatról itt: ] https://hu.wikipedia.org/wiki/Faith_%28 ... t,_2012%29" onclick="window.open(this.href);return false;

Kedvcsináló képek itt:[] http://www.youtube.com/embed/RKJuyhTFUtY" onclick="window.open(this.href);return false;


A felirataink a Faith E00 HDTV 720p HANrel vannak igazítva.
Csatolmányok
1-24 felirat.rar
(455.31 KiB) Letöltve 482 alkalommal.
1-24 felirat.rar
(455.31 KiB) Letöltve 482 alkalommal.
Válasz küldése