befotóztam az inaktív torrenteket kösziUsagiYojimbo írta: Le tudnád írni. hogy mit ír a státusznak? Pl. egy képernyőképpel, amin látszik...
Spoiler:
befotóztam az inaktív torrenteket kösziUsagiYojimbo írta: Le tudnád írni. hogy mit ír a státusznak? Pl. egy képernyőképpel, amin látszik...
Nem látok semmi rendellenességet, max. a piros háttérszínt, illetve, hogy nincs se seeder, se peer.summi írta:befotóztam az inaktív torrenteket köszi
oksi , nagyon köszi a segítséget , megpróbálom újra letölteniUsagiYojimbo írta: Egy kérdés:
Mikori a torrent? Csak azért, mert volt egy biztonsági balhé a múltkorában és mindenkinek új azonosítót generáltak. Nem lehet, hogy a torrent még a régit tartalmazza?
Próbáld meg újra letölteni a torrentfájlt. A mikroTorrent észlelni fogja, hogy ez ugyanaz, mint egy már használt torrent, és fel fogja ajánlani, hogy felfrissíti. Ha ettől megjavul, akkor csak a torrentfájlokat kell újra letöltögetned.
Más egyelőre nem jut szembe...
Sikerült?summi írta:oksi , nagyon köszi a segítséget , megpróbálom újra letölteni
nem volt lehetőségen kipróbálni egy "interpol" vírus megtámadtra a gépemet ami blokkolt mindent , félelmetes volt , most próbálom újra összerakni mert mindent le kellett söpörni róla ...UsagiYojimbo írta:Sikerült?summi írta:oksi , nagyon köszi a segítséget , megpróbálom újra letölteni
AsiaTorrentsen van egy teljes évad: https://www.asiatorrents.me/index.php?p ... a5002cb5b1Kjudit írta:Azonban van egy második évada a Lucky or not. Azonban a 12 részéből csak 10-et sikerült megtalálnom. A 10. és a 12. részt, ami egyben az utolsó is még nem.
Lásd a BBCode útmutatót!lintka írta:... nem tudom, hogyan helyezhetem el a letöltő linkeket a hozzászólásba, hogy ne betűk és számok sokasága legyen, hanem szövegre kattintva, pl. F.H. 01. avi működjön a link, indítsa a Megát.