Szia Bekka
Igen igen Takumira gondoltam , még most se vagyok észnél
baromi jó pasi
Jesszusom el se hiszem , h ebben a sorozatban is játszik megint egy finomság köszi Bekka
kezdem érteni a sorozatfordításaid metódusát
bekka írta: ↑2019.04.22. 08:32Vagy nem is rá gondoltál hanem az Sp tagjára? Na ő is nagyon dögös! Tőle is kinéztem már egy jó sorozatot, csak nincs angol felirat.
Shotaro -ra is kacsintgattam , nagyon édi ...
Ó de kár , h nincs angol felirat
bekka írta: ↑2019.04.22. 08:32Nagyon szerettem a BG-t is. Tetszett nekem is, hogy tényleg a realitások talaján állt, például nem egy szuperhős volt benne Kimura, hanem bizony kiköpte a tüdejét az első edzésen, és az öregember is lehagyta....
Engem megérint ha egy sorozat az életből merít és , nem esnek túlzásokba a főszereplők , nem válnak csodatévő hősökké
Igen igen klassz volt ez a jelenet , valóságos , átérezhettük , h mennyi munka edzés kitartás fegyelem kell ahhoz , h valaki igazán kemény testőrré váljon , olyanná , h képes legyen szembenézni a halállal , Azt a kérdést is felveti a sorozat a két testőrség rivalizálása közben , h melyik testőrség munkája hatékonyabb és melyik biztosít nagyobb védelmet , az akiknél a fegyver van , vagy azok akik a testi erőnlétükkel a fizikai szellemi képességükkel védik a kijelölt személyt ? Nagyon tetszett Kimura válasza , bele se gondolunk pedig a mindennapi életünkre is igaz csak más formában , egy erőszakos fegyver vagy tett , erőszakot vált ki a másik félből ..... és akár ez a tettünk határozhatja meg egy helyzet kimenetelét . Annyira cuki volt Kimura apaként is ahogy rendszabályozza a fiát , klassz ebben a szerepben látni