Kicsit meglepett , h Ikeda szakított Akival , nem gondoltam , h Ikeda teszi meg ezt a lépést , végül is nagyon korrekt volt tőle , Tudtam , h ez lesz a vége mert érződött , h a kapcsolatukban nem volt meg a kémia a tűz ami alapja a szerelemnek . Aki is és Ikeda is nem a szívükkel éltek a kapcsolatukban hanem az eszükkel , az látszott , h nagyon akarták egymást Ikeda-nak tetszett Akida és Aki megfelelő partnert , biztonságot érzett és kapott Ikeda-tól. Az végig megmosolyogtatott , h Ikeda úgy lépett be a kapcsolatba Akival , mintha ez is egy projekt lenne a munkájában , amit a legjobban kell csinálnia , talán ezért volt alapos és felkészült , h mindent tökéletesen megszervezzen és megadjon Aki-nak , csak egy idő után megmaradt az üresség görcsösség és a feszültség , bármennyire igyekezett minden jót megadni , nem keltek szárnyra az érzései és nem tudott kikapcsolni lazítani és boldog lenni Aki mellett , Nekem nagyon tetszett Ikeda játéka is ...
Szuper jól hozták mindketten a karaktert , Aki minden érzését gondolatát ,mi is átélhettük , h miért csüngött és ragaszkodott Ikeda-hoz , miért tört össze a szakítás után , pedig Aki egy céltudatos erős sikeres nő a munkájában , a magánéletében viszont csalódások kudarcok sorozata éri ... az igazi érzésektől Takayama csókjától viszont félt megrettent és menekült Aki , de nem csak ő hanem Takayama is bújócskázott a kis csalafinta jól elcsalta az irodából Akit
profin játszanak , tényleg olyan erős érzések kelnek életre bennük mintha villámcsapás érné őket cukik imádni valók , ahogy menekültek egymás elől és látni a zavartságot az arcukon
, persze azért menekülnek , h a felszínre került érzéseiket rejtve tartsák , mert mi az , h nem tudják irányítani
két olyan személyiség típusok akik határozottak céltudatosak és maguk irányítják az életüket ,de ez most felborulni látszik én meg jó nagyokat kuncogok
imádom ahogy várja Takayama Akit , reccsen az ajtó felkapja a fejét de nem jött akit várt ,édes így , h bepillanthatunk a lelkébe
Amikor megláttam a pofátlan fotóst bennem is hasonló érzések kavarogtak mint Akiban dühös voltam ,
mit képzel magáról ez a fickó ez a bájgúnár ... pofátlan udvariatlan lekezelő típus , mi az , h csak úgy engedély nélkül lefotózza Akit annyira tiszteletlen volt .... érződött rajta , h büntetlenül azt csinálhat amit akar. miért is , mert jóképű ? vagy ügyes a szakmájában ? ez nem jogosíthatja fel arra , h mindenkivel lekezelően bánhat és az alap tiszteletet se adja meg . Annyira sajnáltam Akit , h besétált a csapdájába és pont amikor maga alatt volt a szakítástól és elgyengült sokat ivott kesergett és , jött ez a szemét és kihasználta visszaélt a helyzettel erőszakoskodott vele
Nagyon rafinált alattomos ez a fotós , jól bebiztosította magát és az ellenkezőjére fordította a helyzetet , h ártatlan és ő az áldozat nem Aki , még hogy Aki kényszerítette , h lefeküdjön vele .....a pofám leszakad ezt a szemetet jól ide fújta a szél
Nem először csinálja tuti jó kis rutinja van benne , pontosan tudja mit kell tenni ahhoz , h ártatlannak véljék és megússza a szexuális erőszakot . Nem semmi taktikája van a fotósnak azzal , h Akit sározza be őt vádolja meg az erőszakkal , azért csinálja , h Akinak eszébe se jusson feljelentést tenni , amúgy sincs könnyű helyzetben mert bizonyítani kell mindent , szegény Aki félájultan az italtól , mire is emlékszik és ha emlékszik is mennyire hitelesen ... pontosan ezért vadászik a fotós ilyen nőkre akit könnyen kihasznál és visszaél a vétlen gyenge nőkkel és kiéli perverz hajlamait , mindig is mélységesen megvettem az ilyen alakokat ...... pontosan tudja , h ezzel tönkreteszi Aki karrierjét , de ennek a fotósnak semmi nem számít egy nárcisztikus személyiség látszik , h bizonyítani akarja a fölényét mindenkivel szemben csak önmaga számít ...
Talán azért ment másnap úgy dolgozni Aki , h titkolta mi történt vele az éjjel , mit tett vele a fotós , mert nem akarta Aki , h a kollégák előtt kitudódjon , hol járt az éjszaka és az se , h túl sokat ivott és ezt használta ki könnyedén a fotós .... az is kiderült nem titok , h mit tesz a nőkkel a fotós , de miért tűrik ezt miért nem rúgják ki páros lábbal
sovány vigasz ez már szegény Akinak ... de bízom benne , h őt nem olyan fából faragták , akit könnyen beletörődik az igazságtalan vádakba , és térdre lehet kényszeríteni , pláne olyan áron h mindent elveszítsen amiért küzdött dolgozott és még a becsületét is
Minden tiszteletem Akié , mekkora hatalmas erő határozott tartás volt benne amikor szembesült a hamis igazságtalan vádakkal . látszott , h nagyon fájt neki az igazságtalanság a lenéző megvető tekintet a kollégáitól , h talán nem hisznek neki , és az is mekkora nagy fájdalom , h fel kell állnia fel kell adnia a munkáját a főnöke utasítására , amit nagyon szeretett ,
ebben a legaranyosabb az volt amikor a fiatal srác Maekawa utána szalad Akinak , h hisz bízik benne <3 Hatalmas lelkierő kellett Akinak , h elköszönjön a kollégáktól és mennyire szépen tette ...
Kezdtem megnyugodni ,már tudom korai volt xD amikor Moeko és az elnök kapcsolata egyre komolyabbra fordult . A kör email-en dőltem a röhögéstől , így kell gyorsan szakítani ha több csaj van a láthatáron , mennyire sok idő lenne ezt egyesével megtenni
utána jött a randi anyucival ki is kerekedtek a szemeim , h fogja elviselni az elnök a kötöttséget feláldozva a szabad önálló életét ...
ezzel betaláltam , mert nem sikerült túl jó a randi anyuci bemutatkozása az elnöknek ..nem nagyon értettem Moeko sértődöttségét , nem érezte , h mit tett az anyja , miért nem értette meg az elnök aggályait amikor az elnök nem akarta elfogadni anyuci nyomulását és irányítását az életében ...
Moeko-t is megértem mert ketten vannak az anyukájával és talán ebben a szemléletben nőtt fel , mindent anyuka utasítására tett és ért el és jól sikerültek anyuka döntései , de van egy bizonyos határ , mindenkinek meg kell tartani az önálló életét a függetlenségét az önálló döntését ezt . anyukának is tudnia kell , nem irányíthatja már Moekót el kell engednie , h a saját életét élje , h boldog legyen , ez nem azt jelenti , h a szeretet a törődés megszűnik ..... azt látom Moekoba , h nem tudja megtenni ezt a lépést ezért érzékenyen érintette amikor az elnök azt mondta : "ki a fontosabb neked anyád vagy én ? "
A legjobb hely ez a kis kávézó , minden búra bajra orvosság
Moeko is ezt a helyet választotta és szuper jól is tette , a pultos pasi finoman biztosította is a támogatottságáról , a kocsikulcs pont a legjobbkor landolt az asztalon , megerősítve ezzel Takayamat mit is kell tennie
Örültem , h Moeko segítségével sok minden kiderült , még a félreértés is szupi volt , legalább komolynak vették , h Aki bajban van .... Takayama le se tagadhatja mennyire elrabolta a szívét Aki , aggódva rohant a keresésére imádtam <3 ..azért nem bírtam ki röhögés nélkül a zárójelenetet Aki italtól kinyúlva horkolt a szobában és semmi jele annak , h kárt tenne magában
minden pillanatát élveztem ennek a résznek is köszönöm Bekkka a szorgalmas munkádat
[/quote]