Együtt élünk, együtt örülünk/동거, 동락/Happy Together
A filmet 2007-ben forgatták, 2008 elején mutatták be.
A mozi témája koreai vonatkozásban rendkívül szokatlan, és a koreai besorolás szerint
a film felnőtteknek szól.
Ugyanakkor bemutatja a koreai emberek ezredfordulót követő éveinek mindennapjait is. Meglepő volt számomra a szomszédsági kötelező gyűlés, de több dolog is megjelenik az adott kor jellemzőiből.
A rendezőnő: Kim Tae-hee-I (김태희) kiejtés: Kim Tehi
A főszereplők:
Kim Chung (김청) kiejtés: Kim Csang, szerep: Pák Csangim,
Jung Seung-ho (정승호) kiejtés: Csang Szünho, szerep: Csve Szünnog,
Jo Yoon-hee (조윤희) kiejtés: Cso Junhi, szerep: No Judzsin,
Kim Dong-wook (김동욱) kiejtés: Kim Donguk, szerep: Csve Pjanszak,
Gil Hae-yeon (길해연) kiejtés: Gir Ejan, szerep: I Gjanmi
A film elérhető a blogomban: itt
A felirat 2022. január 20-ig korlátlanul elérhető, azt követően kérésre megküldöm privát üzenetben,
vagy megadott e-mail címre.
FIGYELEM!
A feliratot csak otthoni, egyéni felhasználásra tettem közzé.
Nem járulok hozzá, hogy bárki is videóra égesse, bármi módon pénzszerzésre használja.
Különösen tilos online megosztó oldalakra feltölteni, bármiféle online módon megosztani.
Kedves Lintka!
Küldtem privát üzenetet. Üdv: Dorina
Küldtem privát üzenetet. Üdv: Dorina
Megkaptam. Köszönöm szépen.
Befejezett sorozataim: Family's Honor/Glory of the Family,
Endless Love(2014), Beautiful Days(2001), Comrades(2010)/Legend of the Patriots, Handsome Guy and Jung Eum/The Undateables, My Golden Life, Kang Goo's Story, 12 Years Promise/Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion, Truth/Honesty(2000), Wedding(2005), Mr. Duke
Filmfordításom: Oh! My Gran(2020)
Endless Love(2014), Beautiful Days(2001), Comrades(2010)/Legend of the Patriots, Handsome Guy and Jung Eum/The Undateables, My Golden Life, Kang Goo's Story, 12 Years Promise/Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion, Truth/Honesty(2000), Wedding(2005), Mr. Duke
Filmfordításom: Oh! My Gran(2020)