Temptation- (20/20) kész
Nagyon szépen köszönöm a 17.részt
Sziasztok !
17. részről
17. részről
Spoiler:
Szia Summi
Most először volt, hogy együtt éreztem Hong Joo val. Amit az igazgatónő csinál azt már most én is túlzásnak tartom.
Van ilyen ember akit ennyire nem érdekel ha megmondják neki milyen beteg??
Az anyóst játszó színésznő nagyon tetszik, remekül hozza a kiállhatatlan rigolyás anyóst.
Most először volt, hogy együtt éreztem Hong Joo val. Amit az igazgatónő csinál azt már most én is túlzásnak tartom.
Van ilyen ember akit ennyire nem érdekel ha megmondják neki milyen beteg??
Az anyóst játszó színésznő nagyon tetszik, remekül hozza a kiállhatatlan rigolyás anyóst.
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com
bekkafeliratai@gmail.com
Köszönöm szépen az új feliratokat, Bekka. Mindjárt kivégeztél egy újabb sorit. Ügyes vagy!
KÉSZ: Linger, Heartbeat Love, Hide and Seek, The Palace FOLYAMATBAN: Bump off Lover 04.
köszi!gilnis írta:Köszönöm szépen az új feliratokat, Bekka. Mindjárt kivégeztél egy újabb sorit. Ügyes vagy!
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com
bekkafeliratai@gmail.com
Köszönöm szépen a 18.részt
Szia Bekka
A gépem beszippantott egy jó nagy adag vírust ami mindent blokkolt ... ezért a megkésett köszönet a 18. részért köszi köszi köszi ... @}->-
A gépem beszippantott egy jó nagy adag vírust ami mindent blokkolt ... ezért a megkésett köszönet a 18. részért köszi köszi köszi ... @}->-
19. rész
15%
bekkafeliratai@gmail.com
bekkafeliratai@gmail.com
Köszönöm szépen a részeket !