Most extrahamar kész lettem a kilencedik résszel, jó szórakozást hozzá! ^^
Nekem nagyon tetszett a rész, végre újra sok közös jelenete volt a főszereplő párosunknak, és én az egyik jelenetnél komolyan majdnem elolvadtam
(a felirat elvileg minden verzióhoz jó )
Bride of the Century (16/16)
Szia Limo, de jóóó, szuper, ma megnézem, ha elmentek a vendégek (ha, kisöpröm őket iziben... )Limo írta:Most extrahamar kész lettem a kilencedik résszel, jó szórakozást hozzá! ^^
Nekem nagyon tetszett a rész, végre újra sok közös jelenete volt a főszereplő párosunknak, és én az egyik jelenetnél komolyan majdnem elolvadtam
(a felirat elvileg minden verzióhoz jó )
Nagy örömömben meg sem köszöntem, szóval, nagyon-nagyon szépen köszönöm, szuper ügyes vagy!!
Köszönöm!
Ide ugyan nem került fel de kész a 10 rész is és jó az Ipop verziohoz. Én az 1,2gb-t szedtem le.
Üdv.
Barbi
Ide ugyan nem került fel de kész a 10 rész is és jó az Ipop verziohoz. Én az 1,2gb-t szedtem le.
Üdv.
Barbi
Nb76, Batorix, nagyon szívesen
Most már ide is felraktam a tizedik részt, ha egy kis csúszással is, amiért bocsánatot kérek
Most már ide is felraktam a tizedik részt, ha egy kis csúszással is, amiért bocsánatot kérek
Leirom mielott kimegy a fejembol,koszonom az uj részeket!
Spoiler:
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com
bekkafeliratai@gmail.com
Ja és még valami, egy csomószor olyan érzésem volt mintha a Múmia c film zenéjét hallanám. Nektek nem?
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com
bekkafeliratai@gmail.com
Spoiler:
Az nekem néha nagyon furcsa, hogy ha ráadják a csajra a magassarkút, akkor valahogy nagyobbnak tűnik Hong Ki-nál...
Amúgy érdekes az úrfit ilyen "komoly" szerepben látni.
Amúgy érdekes az úrfit ilyen "komoly" szerepben látni.
Catobori, még az is lehet, hogy a csaj magassarkúban tényleg magasabb Hong Ki-nál XD Szegény Hong Ki nem egy óriás XD
Meghoztam a BOTC 11.részét, jó szórakozást hozzá
Ebben a részben főképp a drámázáson volt a hangsúly, és szép fokozatosan napvilágra kerülnek a dolgok.
Meghoztam a BOTC 11.részét, jó szórakozást hozzá
Ebben a részben főképp a drámázáson volt a hangsúly, és szép fokozatosan napvilágra kerülnek a dolgok.